Debreceni koktélparti tesztvezetéssel

Szeretettel meghívjuk egy koktélra a most megnyílt Ford márkakereskedésünkbe, ahol testközelből megismerheti az új Ford modelleket!

Bemutatjuk Önnek a Ford sokszorosan díjnyertes modell palettáját, az innovatív technológiával felszerelt bemutató autóinkat, melyek a lehető legnagyobb kényelmet és biztonságot nyújtják a vezetőnek és utasainak. A teljesen megújult haszongépjármű modellek rendkívül széles választéka nemcsak megtekinthető, de tesztvezetés során ki is próbálható.

Szeretettel várjuk a Debrecenben a Mikepércsi út 73/c. szám alatt megnyílt Ford Vagép márkakereskedésünkbe, ahol előzetes telefon vagy online regisztrációval az Önnek megfelelő időpontban tesztvezetést biztosítunk és egy kis vendéglátás mellett bemutatjuk a Ford legújabb büszkeségeit.

Ford Focus műszaki adatok és árlista

Töltse le a legfrissebb Ford Focus árlistát, műszaki adatokat és katalógust! A konfigurátorral személyre szabhatja kedvenc Ford modelljét.

Új és demo Ford Focus modellek

0 km-es új és forgaloma helyezett Ford Focus szalonautók készletről azonnal, gyors és teljes körű ügyintézéssel, kedvező hitelek egyedi igényekre rugalmas megoldásokkal.

Eladó Ford Focus használtautók

Kevesett futott, ellenőrzött műszaki állapotú, használt Ford Focus modellek +1 év Vagép garanciával ingyenes állapotfelméréssel és gyors eredetvizsgálat, biztosításkötés, átírás.

Ford Focus bemutató

Tökéletesre hangolva Egyszerre szemet gyönyörködtető és rendkívül dinamikus. Az új Ford Focus minden porcikáját áthatja a kinetikus design filozófiája. Mindegy, hogy egy sportos 3 vagy 5 ajtós modellről, egy elegáns 4 ajtós szedánról vagy egy hatalmas kombiról van szó: megjelenésük önmagáért beszél. A csúcsteljesítményű modellváltozat, a Focus ST pedig – vadítóan sportos karosszériájával, erőteljes fékrendszerével és extrém, 18 colos felnijével – egészen magasra teszi a mércét.

Mozgásban az energia Az új Ford PowerShift automata sebességváltó egy 6 sebességes, duplakuplungos váltórendszer a 2 literes Duratorq TDCi motorokhoz. Kezelése könnyű, mint bármelyik automata váltóé, eredményeihez pedig nem szükséges kommentár: használatával az üzemanyag-fogyasztás 10%-kal csökken, és még a CO2-kibocsátást is mérsékli a hagyományos 6 sebességes váltókhoz képest.

Belső design Az új Ford PowerShift automata sebességváltó egy 6 sebességes, duplakuplungos váltórendszer a 2 literes Duratorq TDCi motorokhoz. Kezelése könnyű, mint bármelyik automata váltóé, eredményeihez pedig nem szükséges kommentár: használatával az üzemanyag-fogyasztás 10%-kal csökken, és még a CO2-kibocsátást is mérsékli a hagyományos 6 sebességes váltókhoz képest.

Gazdag felszereltség A Ford Focus tervezői természetesen opcionális újdonságokkal és extrákkal is előrukkoltak. Az EasyFuel – azaz tanksapka nélküli – üzemanyag-betöltő rendszernek köszönhetően könnyebbé válik a tankolás. Az új Focus gumiabroncsainak állapotát a külön erre a célra kialakított nyomásfigyelő rendszer kíséri figyelemmel. A 230 V-os csatlakozónak köszönhetően ezentúl az elektromos eszközök használata sem jelent majd nehézséget az autóban. Az utasok hangulatáról a Sony szórakoztató rendszer gondoskodik DAB rádióval* és MP3 kompatibilitással. A választható LED hátsó lámpa xenon fényszórókkal vagy adaptív kanyarodó rendszerrel igazán különleges vizuális élményt biztosít. Ráadásul az új Focus-ban már szériatartozék az ESP (elektronikus menetstabilizátor) is.

További Ford modellek